voedselveiligheid is:

eerst (na)denken dan doen

Opleiding:

Alle bedrijven die levensmiddelen produceren, bewerken, transporteren en/of opslaan zijn verplicht om een HACCP systeem in te voeren. Dit kan zijn op basis van 1 of meerdere hygiënecodes of een eigen opgesteld HACCP-plan als de code(s) niet toereikend zijn.  

Het certificeren ofwel opleiden van personen is daarbij een vereiste voor u de ondernemer. Kies daarom voor onze HACCP hygiënecode maatwerktraining. In tegenstelling tot een online digitale cursus hebben wij besloten voor een training op maat op uw locatie.  

Doelstelling:

Als u de training volgt weet u hoe de methode HACCP werkt, hoe het moet worden toegepast in de praktijk en wat u moet doen als u met levensmiddelen werkt. In deze training wordt ook aandacht besteed aan het vervoeren, in ontvangst nemen, bereiden en bewaren van levensmiddelen.

We sluiten af met een vragenlijst ofwel een eindtoets en we evalueren direct met u de antwoorden en de vragen die u nog heeft.

De HACCP training omvat alle aspecten die afgeleid zijn van uw geldende hygiënecode.

Denk hierbij aan de historie ofwel het ontstaan van HACCP, hygiëne, methodiek, schoonmaken, afval en ongedierte, temperatuurbeheersing, inkoop, opslag, productie en houdbaarheid (THT en TGT) alsmede aspecten van (voor)bereiden, presenteren en serveren

Is de eindtoets succesvol  afgerond dan ontvangt u een diploma HACCP.

Alternatief:

U kunt ook een presentatietraining aanvragen. Dit is een interactieve presentatie van ons waarbij de deelnemers na afloop en vragenlijst invullen een certificaat ontvangen dat zij de training gevolgd hebben. Hiermee bent als deelnemer niet gecertificeerd maar kunt u als ondernemer wel aangeven dat zij de training gevolgd hebben en u daarmee aan opleiding doet. Iets waar de keuringsdienst van waren naar vraagt bij een controle.


We willen onze prijzen niet online plaatsen daarom het verzoek via de info pagina een offerte aan te vragen. Ga hiervoor naar onze info pagina op deze website.