voedselveiligheid is:

eerst (na)denken dan doen

haccpadviesgroep: advies

Om het voedselveiligheidsproces beheersbaar te krijgen of te houden heeft u kennis van de Europese wetgeving nodig. Heeft u dit niet dan komen wij in beeld. Wij beoordelen uw proces via een controle. Geven u advies en dragen verbeterpunten aan. Wij denken in producten dit maakt de kosten voor u transparant.

Het is belangrijk om een partner te zoeken die bekend is met alle Europese verordeningen en hoe deze geïnterpreteerd dienen te worden. Een partner die weet hoe de voor u geldende hygiënecode moet worden vertaald naar de HACCP-procesbeheersing. Je moet zichtbaar maken dat via uitvoeringsinstructies, metingen en stickeren met de juiste code aan het werk bent. 

Waarom zijn wij anders?

Wij zijn er voor de ondernemer, we werken samen om het proces te beheersen. Wij werken niet met cijfers maar volgens een beheersproces. U als klant wil het HACCP proces op orde hebben en wij ondersteunen u hierbij. 

Een voorbeeld van advies is de verbetering van het temperatuur beheersingsproces:

SenseAnywhere.  Een eenvoudig hulpmiddel om temperatuurregistratie te automatiseren. Bent u vanuit de wetgeving verplicht dan is dit een tijdbesparende uitkomst. Afnemers van dit product zijn zorginstellingen, horecagelegenheden, huisartsen, apothekers, ziekenhuizen en natuurlijk transportbedrijven. 

meer lezen over dit product: klik hier

Wat is het verschil tussen T.H.T en T.G.T ? Dit filmpje geeft de uitleg: